Te koop - Auto's

Buick - Riviera - 1976

Gepost op:
17-07-2021
Merk:
Type:
Riviera
Bouwjaar:
1976
Details:
Buick Riviera uit 1976 in een goede staat.

Uitgerust met een 7.500 cc V8 motor met 455 cui met 360 pk. Automaat, met schijfremmen voor en trommelremmen achter, zeer comfortabel in gebruik.

De auto heeft standaard volledige opties, elektrisch bedienbare ramen, zonnedak, airconditioning, elektrisch verstelbare stoelen, etc. De auto heeft de originele kleur en een harde, rode cabrioletkap van vinyl in een zeer goede staat. Het werd 6 maanden geleden nieuw gemonteerd.

De auto had oorspronkelijk een beige bekleding die rood werd geverfd. Er zijn tekenen van slijtage, zoals op de foto's te zien is. Het zonnedak is verwijderd.Er is geen roest. Geldige, originele Spaanse kentekenplaat en documenten. Deze auto is klaar voor gebruik.

Motorisch loopt de auto perfect en er zijn veel onderdelen gemonteerd, het onderhoud is uitgevoerd.De brandstofleiding is gedaan en de auto heeft nieuwe remcilinders. De carburateur werd ter reparatie gestuurd met een reparatiekit en werd afgesteld. Luchtfilter, benzinefilter, waterpomp, oliepomp, thermostaat, bougies, bougiekabels, riemen en vloeistoffen zijn vervangen.

De achterlichten zijn niet de originele omdat de originele lichten niet werden goedgekeurd voor de (Spaanse) apk, vandaar deze kleine wijziging.De auto kan goed gebruikt worden zonder er iets aan te hoeven doen.

De auto is verzekerd, verkocht met verzekering voor het geval u ermee wilt rijden.
Geleverd met een krat met nieuwe elektrische reserve-onderdelen zoals een verdelerkap, rotor, bobine, enz.

Het is mogelijk om originele achterlichten te krijgen, wij zijn namelijk een bedrijf dat sinds 2010 uit de VS importeert.
Foto's:
1976 Buick Riviera te koop 1976 Buick Riviera te koop 1976 Buick Riviera te koop 1976 Buick Riviera te koop
Contact: