Te koop - Auto's

BMW - 325iX - 1988

Gepost op:
08-01-2022
Merk:
Type:
325iX
Bouwjaar:
1988
Details:
Deze zeldzame 2500 cc BMW 325 IX coupé met 170 pk en vierwielaandrijving is een ideale auto voor dagelijks gebruik dankzij zijn betrouwbaarheid, comfort en gebruiksgemak, het is een klassieker met een modern rijgedrag, met alle comfort van moderne auto's en een modern klassieker bij uitstek.

De auto werd ongebruikt aan de kant gezet en roest heeft de carrosserie erg aangetast, in het rapport kunt u de volledige restauratie zien, de zeer hoogwaardige restauratie was een serieus proces. In alle opzichten geen moeite bespaard, met behoud van de originaliteit van materialen zoals de bekleding en de rest van hele interieur.
De motor was zeer goed bewaard gebleven, met hetzelfde vermogen als toen het werd uitgebracht. met 179.000 km waren er geen speciale reparaties nodig, er werd dus besloten om het origineel te houden samen met de versnellingsbak zodat het nummergelijk zou blijven.
Een geweldige kans voor BMW-liefhebbers om dit exemplaar te kopen en ervan te genieten terwijl het in waarde toeneemt. Deze BMW is zonder twijfel een goede investering aangezien weinig exemplaren werden gebouwd van de IX coupé.

De auto staat in Andorra, geïnteresseerden zijn van harte welkom om de auto persoonlijk te komen bekijken. Dit wordt ten zeerste aanbevolen omdat het aan wedstrijden heeft deelgenomen, de drie minimale defecten zijn op de foto's te zien, geslaagde keuring en met verzekering. We hebben een brug zodat u allerlei controles kunt uitvoeren.
Foto's:
1988 BMW 325iX te koop 1988 BMW 325iX te koop 1988 BMW 325iX te koop 1988 BMW 325iX te koop
Contact: