Te koop - Auto's

Bedford - CA Dormobile Caravan - 1961

Gepost op:
14-05-2022
Merk:
Type:
CA Dormobile Caravan
Bouwjaar:
1961
Details:
Een mooie Bedford CA Dormobile Caravan By Martin Walker uit 1961 in goede staat. Compleet opgebouwd als camper met een volledige, originele camper inrichting!

Bouwjaar: 1961.
Keuring of apk : Geen geldige APK keuring.
Papieren: Amerikaanse titel, alle invoerrechten zijn voldaan.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 1.500cc, 4-cilinder, 50 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Rood.
Kilometerstand: 7.842 Miles (afgelezen)

Staat van onderhoud: De motor loopt goed. De versnellingsbak schakelt goed en de auto rijdt goed. Remmen zijn goed. Van binnen en buiten in nette staat.

Staat van lakwerk : Lakwerk is in goede staat, heeft gebruikssporen. Betreft een oudere lakwerk, voor zijn leeftijd in nette staat. Dit betreft een oudere auto en oudere restauratie.

Staat van interieur: Het interieur is in goede conditie, uitgevoerd in het rood/grijs vinyl. Is in nette staat voor zijn leeftijd. Verder is de Bedford uitgevoerd met klapstoelen (voor slaapplekken), een klapdak met 2 slaapplekken, compleet keukenblok met koelkast, gasstel en wasbak met kraan.

Opties: Schuifdeuren, 2 klapdeuren achter, Klap dak, Gordijnen, Klapstoelen, 4 zitplaatsen, 4 slaapplaatsen, Toilet aanwezig, watertank aanwezig, keukenblok met koelkast, gasstel en wasbak met kraan.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland.

Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren!
Foto's:
1961 Bedford CA Dormobile Caravan te koop 1961 Bedford CA Dormobile Caravan te koop 1961 Bedford CA Dormobile Caravan te koop 1961 Bedford CA Dormobile Caravan te koop
Contact: