Te koop - Auto's

Autobianchi - Giardiniera - 1972

Gepost op:
13-02-2021
Merk:
Type:
Giardiniera
Bouwjaar:
1972
Details:
De Autobianchi Giardiniera is een supermini geproduceerd door de Italiaanse autofabrikant Autobianchi, gebaseerd op de Fiat 500 Giardiniera. De Fiat-versie wordt aangeboden sinds 1960. Hij was verkrijgbaar in verschillende configuraties: stationwagen en bestelwagen. De auto werd geproduceerd van 1968 tot 1977 en verving effectief de tegenhanger van Fiat. Het werd ook op de markt gebracht als Autobianchi Bianchina Giardiniera. De algehele lay-out leek erg op de eerdere Panoramica, maar de Giardiniera was meer utilitair georiƫnteerd en bij uitstek geschikt voor lichte handel. Het behield ook hetzelfde exterieurontwerp van Fiat met slechts een wisseling van het embleem, en had nog steeds de zelfmoorddeuren.

- Auto is afkomstig uit Italie.
- De auto verkeert in een technisch- en motorisch goede staat voor een auto van deze leeftijd.
- Motor loopt deugdelijk, ook stationair. Versnellingsbak werkt solide, er zijn geen haperingen bij het inzetten van de verzetten.
- De remmen werken betrouwbaar; geen overmatige slijtage. leidingwerk is ook in orde.
- De auto heeft geen noemenswaardige carrosserie- en/of lakschade. Slechts enkele gebruikssporen.
- De auto heeft de standaard uitrusting; af fabriek.
- De auto verkeert in een originele staat.
- Er zijn, voor zover wij kunnen nagaan geen imitatie/niet originele onderdelen op de auto gemonteerd.
- Helaas is de auto niet gedocumenteerd cq wij hebben geen onderhouds historie in ons bezit. Voor zover wij hebben kunnen vaststellen aan het chassis, lijkt het er niet op dat de auto betrokken is geweest bij een ongeval.

De auto kan op onze verkoop locatie in Amsterdam bekeken worden.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki
Foto's:
1972 Autobianchi Giardiniera te koop 1972 Autobianchi Giardiniera te koop 1972 Autobianchi Giardiniera te koop 1972 Autobianchi Giardiniera te koop
Contact: