Te koop - Auto's

Autobianchi - Bianchina Cabriolet - 1968

Gepost op:
08-01-2022
Merk:
Type:
Bianchina Cabriolet
Bouwjaar:
1968
Details:
Bianchina cabriolet uit 1968, de auto is 12 jaar geleden opnieuw gespoten door een professionele schadehersteller. De auto had toen geen roest, daarom werden er geen carrosseriedelen vervangen. De auto is in zeer goede staat, zoals te zien is op de foto's.

Perfect chroom, volledig onderhouden, perfecte mechanica, schokdempers en remmen vervangen, met 4 originele Borrani spaakvelgen (experts weten waar ik het over heb, ze worden niet meer gemaakt en zijn daarom zeer zeldzaam), nieuwe banden en luchtkamers, banden met witte flanken (een mooi detail), origineel interieur, interieurbekleding onder de matten is origineel van Autobianchi en perfect (uiterst zeldzaam, niet meer geproduceerd en origineel).

Naast de originele claxon heb ik ook een luchtclaxon met verschillende geluiden geïnstalleerd, nieuwe accu; gratis meegeleverd is een originele Autobianchi-hoes zoals op de foto's te zien is. Met de originele radio met antenne, de koplampen en schijven zijn perfect, met cabriokaphoes voor als het omlaag is. Ik heb twee motoren, eentje is origineel en dan kan ik tegen meerprijs nog een 650cc motor leveren wat veel krachtiger en leuker is. Met een prachtig bagagerek op de kofferklep. Originele nummerplaten en registratiedocument met pagina's. Met ASI historisch certificaat als verzamelvoertuig. Het is raadzaam om het voertuig te bekijken voordat u gaat bieden om teleurstelling achteraf te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een bezichtigingsafspraak te maken.

De auto kan worden bezichtigd in Campobasso, in de regio Molise.
Foto's:
1968 Autobianchi Bianchina Cabriolet te koop 1968 Autobianchi Bianchina Cabriolet te koop 1968 Autobianchi Bianchina Cabriolet te koop 1968 Autobianchi Bianchina Cabriolet te koop
Contact: