Te koop - Auto's

Austin - Mini Studio2 NO RESERVE - 1991

Gepost op:
13-02-2021
Merk:
Type:
Mini Studio2 NO RESERVE
Bouwjaar:
1991
Details:
Unieke Austin Mini Studio aangeboden!

Komt van de 1e eigenaresse sinds 1991 en is in een uitmuntende staat, de kilometerstand is aantoonbaar slechts 98000km, de Mini is tot in perfectie onderhouden en heeft nog haar originele 1e lak.
Dit model kenmerkt zich door haar zwarte All black uitvoering met zwarte bumpers, een zwart dak en een Dove Grey Studio interieur met prachtig notenhouten dashboard. De Mini is Matching numbers!

Deze geheel originele Austin Classic Mini komt uit 1991 en is een gelimiteerde uitvoering voor de Nederlandse en Franse markt.
met slechts 7 exemplaren geleverd in Nederland een zeldzame uitvoering.

Exterieur:
1e lak, in Marachino black in zeer goede conditie, roest en schadevrij en voorzien van luxe 5×12? Minilight velgen (2017) met nieuwe banden (2021)
De bumpers zijn zwart en in goede conditie, de chromen grill is netjes en de Mini is voorzien van twee chromen TEX mirrors.
Getint glas was standaard op deze uitvoering, deze is voorzien van de originele fabrieks stickers.
De zijkant heeft haar originele Studio striping evenals de Studio Logos en een GB logo op de achterkant.
deurhendels en klinken zijn uitgevoerd in zwart, dit is origineel.
De spatbord verbreders zijn vervangen en in topstaat! voorzien van een nieuwe Austin Mini uitlaat systeem.

Interieur:
Studio Interieur in Dove Grey, nog in een prachtige conditie en zonder beschadigingen! er is nooit in deze Mini gerookt, de hemelbekleding is nog als nieuw! Er is een Notenhouten dashboard geplaatst en het tapijt is perfect. Er is een nieuw mattenset in Dove grey aanwezig en de Mini heeft een radio onder het dashboard.
Het stuur is origineel en voorzien van de Studio Mini badge.
Zowel voor als achterin is de Mini voorzien van grijze veiligheidsgordels. De kofferbak is compleet met originele accu afdekhoes, bekleding, krikset en originele reservevelg met band. De eigenaresse heeft een rieten mand met reserve onderdelen/olie in de auto laten staan voor de volgende liefhebber.
De binnenkant van deze Mini is werkelijk in nieuwstaat!

Techniek:
Standaard geleverd met 998cc Austin Mini A+ motor met 4 versnellingen en ruim 48PK, de motor is in een onberispelijke staat, met slechts 98000 originele kilometers van de 1e eigenaresse en een perfecte onderhoudshistorie rijdt hij zeer goed, de versnellingsbak schakelt soepel. De krachtige motor loopt perfect! Er is 1 set sleutels aanwezig inclusief originele Austin sleutelhanger.
De ophanging is als nieuw! de veerbollen zijn vervangen en schokbrekers in goede conditie. Deze Mini is uitgevoerd met schijfremmen, deze zijn in 2020 vervangen evenals de remklauwen en remblokken.
De uitlaat is origineel en nieuw (2019) en alle elektrische delen zoals verlichting werkt uitstekend.
De velgen zijn uitgevoerd in silver met polish rim, de banden zijn nieuw.
De Mini is voorzien van een nieuwe Nederlandse APK keuring.

Omschrijving:
Alle boekjes vanaf nieuw aanwezig! (service, instructie, insurance) deze Mini heeft een rijke historie en is geheel origineel! De originele reclame folder in het Nederlands is zelfs bij de Mini!
Deze Austin Mini studio is voor de echte liefhebber, door het kleine productie aantal is dit een zeer goede investering! de Mini is zowel van binnen als van buiten in een fantastische staat!

Inclusief:
– Nieuwe APK keuring
– Grote onderhoudsbeurt
– Volle tank brandstof
– Instructie boekjes
– Folders en Historie
– Poetsbeurt
– Export documenten

Transport:
Wij bieden in samenwerking met onze transport partners de mogelijkheid aan de Mini bij u thuis af te leveren, door heel Europa en zelfs naar de US hebben wij oplossingen.
Indien u interesse heeft horen wij dit graag en doen wij een passende offerte. Neem hiervoor contact op met Catawiki.

Deze Mini staat in Rogat, Nederland
Foto's:
1991 Austin Mini Studio2 NO RESERVE te koop 1991 Austin Mini Studio2 NO RESERVE te koop 1991 Austin Mini Studio2 NO RESERVE te koop 1991 Austin Mini Studio2 NO RESERVE te koop
Contact: