Te koop - Auto's

Austin - Metro Surf Cabrio - 1987

Gepost op:
09-01-2021
Merk:
Type:
Metro Surf Cabrio
Bouwjaar:
1987
Details:
Austin Metro Surf cabrio.

Heel goede cabrio welke de laatste 8 jaar een complete metamorfose heeft ondergaan. De auto is gespoten, heeft een nieuwe kap, de motor is gereviseerd, kortom, het is echt een leuke goede auto om nog jaren plezier van te hebben.

Er zit een geldige APK op tot juni 2022!!

Auto is niet rot, bodem is keihard, motor start altijd, is voorzien van een nieuwe electronische ontsteking. Staat altijd netjes binnen, en dat heeft hij zo te zien ook altijd gedaan.

De kilometerteller geeft 102k km aan. Het technische gedeelte is van de zomer nog goed onderhanden genomen. De kleppen zijn vervangen, kop is gevlakt, ontsteking vernieuwd en de uitlaat van voor tot achter vernieuwd.

De lak is in goede staat, onder aan de bestuurdersdeur zit een klein blaasje, verder geen roest te bekennen.

De auto was origineel wit, is in 2014 gespoten. (Zie foto's).
Austin heeft een onbekend aantal cabrio's laten maken. Kimman heeft de typegoedkeuring verzorgd in Nederland. Dit is de enige rijdende die er in Nederland is, een unieke auto.

De auto kan bezichtigt worden in Otterlo, Nederland.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki
Foto's:
1987 Austin Metro Surf Cabrio te koop 1987 Austin Metro Surf Cabrio te koop 1987 Austin Metro Surf Cabrio te koop 1987 Austin Metro Surf Cabrio te koop
Contact: