Te koop - Auto's

Austin Healey - MK1 bt7 - 1959

Gepost op:
12-09-2020
Type:
MK1 bt7
Bouwjaar:
1959
Details:
Aangeboden, deze unieke Austin Healey BT7 met 50499 miles op de teller èn matching numbers!

Deze Big Healey met 2 SU carburateurs en overdrive is volledig body-off gerestaureerd. De motor, versnellingsbak en overdrive zijn volledig gereviseerd door een bekende restaurateur. Van de complete restauratie is een fotoreportage gemaakt en kan in overleg toegestuurd worden.

De auto heeft de originele kleurstelling behoudenen heeft daarbij een blauw interieur met beige bies. Ook is de auto voorzien van een nieuwe soft-top.

Hier en daar is te zien dat er helaas onderdelen zijn gemonteerd op de lak die niet volledig was uitgehard.

Ook is de auto voorzien van comfortabele aangepaste stoelen en enkele moderne onderdelen namelijk; wisselstroom dynamo, elektrische ontsteking, elektrische fan, startonderbreker, zestigspaaks chromen velgen en een Big Bore uitlaat. Ook zijn de taxatierapporten en het Heritage certificaat aanwezig! Dit exemplaar getaxeerd op €77.000.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk. Wij raden u altijd aan het voertuig te bezichtigen, zodat u als serieuze bieder zeker weet wat u koopt. Natuurlijk streven wij er naar om, d.m.v. foto's en tekst een zo goed mogelijk beeld te scheppen van (de conditie van) het betreffende voertuig.

Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma's.
Foto's:
1959 Austin Healey MK1 bt7 te koop 1959 Austin Healey MK1 bt7 te koop 1959 Austin Healey MK1 bt7 te koop 1959 Austin Healey MK1 bt7 te koop
Contact: