Te koop - Auto's

Alfa Romeo - Spider 2.0 - 1989

Gepost op:
14-11-2020
Merk:
Type:
Spider 2.0
Bouwjaar:
1989
Details:
Stijlvolle en zeer originele Alfa Romeo Spider Graduate uit de derde generatie. ook wel bekend als de Spider Aerodinamica. Auto verkeert in een technisch- en motorisch goede staat voor een voertuig van deze leeftijd. Ook het plaatwerk en onderstel is goed.

- De auto verkeert in een technisch- en motorisch normale staat voor een auto van deze leeftijd. Motor verdient een normale onderhouds beurt.
- De auto heeft geen buitensporige carrosserie- en/of lakschade. Slechts enkele gebruikssporen. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar zoals hij er nu bij staat is het geen schande om mee te rijden.
- De auto heeft de standaard uitrusting; af fabriek.
- De auto is geïmporteerd uit Duitsland en heeft in daarna slechts 1 eigenaar gehad.
- Helaas is de auto niet gedocumenteerd cq wij hebben geen onderhouds historie in ons bezit. Voor zover wij hebben kunnen vaststellen aan het chassis, lijkt het er niet op dat de auto betrokken is geweest bij een ongeval.
- Er zijn, voor zover wij kunnen nagaan geen imitatie/niet originele onderdelen op de auto gemonteerd.

De auto kan op onze verkoop locatie in Amsterdam bekeken worden.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.
Foto's:
1989 Alfa Romeo Spider 2.0 te koop 1989 Alfa Romeo Spider 2.0 te koop 1989 Alfa Romeo Spider 2.0 te koop 1989 Alfa Romeo Spider 2.0 te koop
Contact: