Te koop - Auto's

Alfa Romeo - Pininfarina Spider 1.6 - 1988

Gepost op:
13-09-2020
Merk:
Type:
Pininfarina Spider 1.6
Bouwjaar:
1988
Details:
Hartelijk dank voor uw interesse in onze prachtige Alfa Romeo Spider.

Betreft een top gerestaureerd exemplaar.

Deze Spider is in 2017 volledig gerestaureerd/gereviseerd door de vorige eigenaar.
Deze man heeft geen kosten en of moeite gespaard om deze Spider in top staat te willen kunnen hebben gebracht. Betreft een Duitse Spider zeer gewild onder de verzamelaars.

Deze Spider was een perfect exemplaar om te restaureren. Weinig tot geen roest aanwezig voor restauratie en in zeer sublieme originele staat. Hij is volledig professioneel opnieuw gespoten! prachtig spuitwerk! Lak vertoont zich 3 jaar na restauratie nog in zeer goede conditie omdat hij na restauratie altijd warm en droog heeft binnen gestaan. Alleen wel kleine gebruikerssporen door het rijden op de weg maar dat heeft natuurlijk elke auto. Zoals u ziet ligt de motor als nieuw in het chassis.

Werkelijk alles heeft de eigenaar onderhanden genomen. Motor is gereviseerd en loopt geweldig. Carburateurs originele Webers! gereviseerd en opnieuw afgesteld. Versnellingsbak laat zich zeer soepel schakelen zonder rare bijgeluiden. Kortom direct inzet bare rijders/collectors item auto!.
Staat nu tentoon in een grote showroom! Prachtige velgen met zo goed als nieuwe banden. Interieur is even eens volledig na gekeken en nieuw gemaakt.Alle metertjes en klokjes werken, alleen snelheidsmeter moet geijkt worden.Kachel werkt ook! Er zit ook een splinternieuw cabrio dak op deze Alfa! Zeer hoog kwaliteit en een prachtige uitstraling zwart op zwart.

Er zitten ook nieuwe veren op het cabrio dak dat houd in dat hij heel simpel,makkelijk en snel kan worden voor zien van zonder op met cabrio dak rijden! Zoals u op de foto's ook kan zien verkeert het carrosserie in zeer goede conditie. Volledige nieuw uitlaat systeem. Achter differentieel is volledig na gekeken en klaar gemaakt. Rondom nieuwe remmen!!Kofferbak ruimte in top conditie! ook roestvrij. Inclusief reservewiel. 2 sleutel aanwezig waar ook de deuren mee op slot kunnen worden gezet. Zoals de kenners al wel weten heeft deze Alfa Romeo een vermogen gekost om in deze conditie te krijgen. Recent opnieuw TUV gekeurd en die is nog geldig tot 7/2021. Prachtige Alfa die in categorie 1/2 valt. De motorruimte is een kunstwerk! Radio werkt ook!

Voor bezichtigingen bent u welkom in Almelo.
Foto's:
1988 Alfa Romeo Pininfarina Spider 1.6 te koop 1988 Alfa Romeo Pininfarina Spider 1.6 te koop 1988 Alfa Romeo Pininfarina Spider 1.6 te koop 1988 Alfa Romeo Pininfarina Spider 1.6 te koop
Contact: