Te koop - Auto's

Citroen

Gepost op:
04-05-2019
Merk:
Bouwjaar:
1986
Prijs:
€ 16.950
Details:
*** Pré-Auction sale ***

GT Classic Center biedt deze Classic Car exclusief aan uit eerste hand, "as is" alvorens geveild te worden op onze volgende GT HammerTime! Zo heb je de kans deze Wagen nu te kopen zonder de 17% extra veilingkosten én tevens extra scherp geprijsd aan de aageboden minimumprijs. Check www.GTCC.be voor alle info!


VOERTUIGGEGEVENS
- MERK: Citroën
- TYPE: Burton
- CC: 602
- KW: 20
- BRANDSTOF: Benzine
- VIN: VF7AZKA00KA196591
- AFGELEZEN KMSTAND:
- INGEBRUIKNAME: 30/06/1986
- AFKOMST BOORDDOCUMENTEN.: België
- Exportdoc./Importdoc/705: NEE
- Inschrijvingsbewijs: (ja-nee): JA
- Keuringsbewijs (ja-nee): JA
- Gelijkvormigheidsattest (ja-nee): JA!
- BTW-/Margewagen: Marge

BESCHRIJVING:

Fantastische rijprestaties!
De rijprestaties van de Burton zijn zoals je van een sportwagen mag verwachten. Zijn lage gewicht van 500 kg, de aerodynamische vormgeving en uitstekende wegligging maken de Burton een perfecte rallyauto. Rijden in deze nostalgische sportwagen is dan ook echt een belevenis op zich. In Belgie heeft Burton zelfs een eigen raceteam, waarmee de 24h van Franchorchamps wordt gereden.

Klassieker met A-label
De Burton is gebouwd op een 2CV onderstel, waardoor kosten voor aanschaf, wegenbelasting, vervangende onderdelen en verzekering erg laag zijn. Toch rijdt een Burton anders dan een 2CV. Hij remt, accelereert én veert veel beter dan een Eend. Over het brandstofverbruik hoeft u zich geen zorgen te maken: met 1 op 20,7 is de Burton een extreem zuinige sportwagen. Met recht draagt de Burton dan ook al jaren de titel 'Enige klassieker met A-label'!

Deze Burton is totaal gerestaureerd van A tot Z. Het lakwerk is fantastisch alsook het interieur. Zelfs de draagarmen en onderliggende koetswerkdelen zijn gepoederlakt uit pure passie! Een Burton is echter niet op de weg te krijgen in België. Vandaag toch niet meer omdat deze geweigerd worden op de keuring. Deze Burton heeft een volledige homologatieprocedure doorlopen en bezit daardoor over een "Individueel goedkeuringscertificaat" of gelijkgesteld gelijkvormigheidsattest. Daardoor is de wagen simpel voor te rijden op de keuring en in te schrijven als oldtimer of dagelijks gebruik. Dit is een ontzettende meerwaarde!

*** GTCC Care & Protection - Pack *** €950,- ***

We streven er naar leuke betrouwbare Classic Cars aan te bieden die tevens scherp geprijsd staan. Omdat we steeds vaker doe-het-zelvers over de vloer krijgen worden de "Fine Projects" aangeboden "as-is".
Dus zoals ze zijn.

Voor de niet doe-het-zelver nemen wij alle zorgen op ons en bieden we het "GTCC Care & Protection - Pack" aan voor €950,-.

Zo voorzien wij:
- Technische keuring oldtimer
- Groot onderhoud alvorens te leveren (Olie, filters, volledige ontsteking incl. contacpunten + bougies +bougiekabels +delco, ...)
- Onderhoudsrapport d.m.v. GTCC onderhoudsboekje op maat
- Totale check-up

Aan u de keuze ...

Heb je interesse of nood aan meer info? Check www.GTCC.be. Bel gerust voor meer, we zijn geopend op afspraak.

Trefwoorden: oldtimer oldtimers classic car oldie klassieker 4x4 offroad reiswagen travel defender land rover
Foto's:
1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop 1986 Citroën te koop
Contact:
GT Classic Center
Herbroekstraat 34
3720 Kortessem
België
Gsm +32 473 389 777