Te koop - Auto's

Chevrolet Camaro '67

Gepost op:
08-05-2018
Merk:
Type:
Camaro
Bouwjaar:
1967
Prijs:
€ 9.500
Details:
Rode Camaro van 1967 te koop voor de liefhebber met tijd en passie, want de wagen heeft nog heel wat restauratiewerk nodig. Er werd een taxatierapport opgesteld door een erkend oldtimer- expert, volgens dit rapport werd de waarde geschat op 8000 euro. Enkele opmerkingen uit het rapport: Het koetswerk is in zijn originele vorm en werd in het verleden ooit volledig overspoten. De lak heeft een matige glans en is homogeen van kleur. De afwerkingskwaliteit van het lakwerk is matig met diverse afwerkingsfouten rondom het voertuig. Er zijn rondom de wagen diverse sporen van gebruik merkbaar, echter geen ernstige
gebruiksbeschadigingen. Er is roest aan de onderkanten van de spatborden, alsook lichte deukjes rondom. De carrosseriepanelen zijn voor het overige nog redelijk strak.De dagkanten tussen de verschillende koetswerkpanelen zijn redelijk evenwijdig.Het chroomwerk is origineel en bevindt zich in deftige staat met ouderdomssporen en beschadigingen. Het glaswerk verkeert in goede staat.De sluitkanten en deurscharnieren bevinden zich in redelijke staat.De carrosserierubbers zijn de originele en vertonen ouderdomssporen. Het onderstel verkeert in een ongerestaureerde staat. Er zijn diverse sporen van roestschade, alsook rechts vooraan sporen van een vroegere herstelling aan het binnenspatbord. De beschermingslaag vertoont enige ouderdomssporen. De motorruimte bevindt zich in originele staat met duidelijks sporen van ouderdom, gebruik en vervuiling.
De originele motor werd vervangen door een Indenor dieselmotor. De motor verkeert in vervuilde en verouderde staat. De motor kon niet gestart worden op moment van taxatie, enkele grondige werken dringen zich op alvorens dit mogelijk is. De originele motor is nog aanwezig (6 cilinder in lijn), doch hier dient een grondige diagnose zich op alvorens hierover uitspraak gedaan kan worden.
Er zijn sporen van lekkage. Daar de motor niet gestart kon worden, kon de versnellingsbak of koppeling niet getest worden.
Foto's:
1967 Chevrolet Camaro te koop 1967 Chevrolet Camaro te koop 1967 Chevrolet Camaro te koop 1967 Chevrolet Camaro te koop 1967 Chevrolet Camaro te koop
Contact:
Bresseleers Guy
Brahmslaan, 16
2960 Brecht
Belgiƫ
Tel. 0499406420
Gsm 0478650142