Te koop - Auto's

Audi DKW Munga4 + Munga6 + Munga8

Gepost op:
07-05-2019
Merk:
Type:
Munga
Details:
De drie verschillen de mungauitvoeringen in één lot :

Munga4 (standaard) = vier inzittenden : 2 voor en twee stoelen erachter

Munga6 (zeldzaam !) = zes inzittenden : 2 voor en achter twee zijbanken voor telkens 2 personen

Munga8 (de “grote” munga) = acht inzittenden : 2 voor en achter twee zijbanken voor telkens 3 personen

Als DKW-fanaat kocht ik enkele jaren terug de inboedel van een pas overleden gepensionneerd DKW-garagist, eigenlijk voor de massaal aanwezige voorraad onderdelen.

Deze drie Munga's behoorden tot zijn privé-collectie, en zijn alledrie compleet en in goede staat. De Munga4 was volledig in restauratie en bijna afgewerkt : enkel de motor diende nog gemonteerd doch dit is wegens het onverwacht wegvallen van de eigenaar nog niet gebeurd. Hij is er natuurlijk wel bij.

Vermits ikzelf binnen korte tijd op pensioen ga en veel minder plaatsruimte tot mijn beschikking zal hebben ben ik verplicht met pijn in mijn hart een deel van de nog niet gerestaureerde wagens uit mijn collectie te verkopen.

Dit lot Munga's is daarom te koop. Ik heb de wagens nooit proberen te starten, maar vermits ze steeds in goede handen zijn geweest kan dat voor een gedreven liefhebber geen probleem zijn.

Ik zal een mogelijk restaurateur graag bijstaan voor zover mijn kennis rijkt en met de nodige technische en werkplaatshandleidingen.

Ik bied ze aan in lot, samen met een ruim lot onderdelen, waartussen zeldzame stukken : zoals een speciale bevestigingsbak voor parachutedropping, onvindbare cabriodeurtjes, een nieuw nog nooit gebruikt chassis, enz.

De wagens bevinden zich in Veurne. Zij behoren tot mijn privé-bezit en ik verkoop ze als particulier.

Richtprijs voor het lot : 12.000 eur, maar elk ernstig bod wordt overwogen.

Foto's:
DKW Munga te koop DKW Munga te koop DKW Munga te koop DKW Munga te koop DKW Munga te koop DKW Munga te koop DKW Munga te koop
Contact:
Walter Goossens
8630 Veurne - Furnes
België
Tel. 0494 612105