Te koop - Auto's

Alfa Romeo Giulia berline race met 2.0 twin spark

Gepost op:
14-06-2017
Merk:
Type:
Giulia berline
Details:
Deze witte Alfa Romeo Giulia berlina is geprepareerd voor gebruik op het circuit en is in een goede staat. De originele motor is vervangen voor een 2.0 liter Alfa Romeo twin spark motor en voorzien van externe oliekoeler, dubbele Dellorto carburateurs met open luchtfilter en Omex 200 programmeerbare ontsteking.

De carrosserie is in een redelijk tot goede staat en is vrijwel roest- en schadevrij. Er zijn wel eerder reparaties aan de dorpels en de bodem uitgevoerd. De voorwielophanging is met extra zware steunen versterkt en een schroefset is gemonteerd.

De auto is eerder overgespoten en de lak is een redelijke conditie.

De auto is voorzien van een rolkooi, sportstoel en aangepast dashboard en wordt geleverd met de originel koplampen los in een doos en een set slick banden gemonteerd op velgen. De auto is technisch in een goede staat en is goed onderhouden. De motor, versnellingsbak en remmen werken goed.

De auto heeft geen kenteken en is niet geschikt voor gebruik op de openbare weg.

Deze auto wordt geveild. Kijk op WWW.CLASSICPADDOCK.NL voor meer informatie en foto's. U bent ook van harte welkom op de kijkdagen zaterdag 17 en 24 juni 2017 tussen 12:00 en 15:00 uur op onze locatie: Laan van Deelen 11 in Den Haag, Nederland.
Foto's:
Alfa Romeo Giulia berline te koop Alfa Romeo Giulia berline te koop Alfa Romeo Giulia berline te koop Alfa Romeo Giulia berline te koop
Contact:
Classic Paddock Car Auctions
Laan van Deelen 11
2497 GG Den Haag
Nederland